Home / Mindfulness

Mindfulness

 mindfulness-belMindfulness heeft alles te maken met aandacht en opmerkzaamheid. Mindfulnesstraining – ook wel aandachttraining genoemd – combineert meditatie en yogaprincipes met psycho-educatie. Centraal binnen de training staat het ontwikkelen van milde aandacht van moment tot moment, zonder te oordelen. Door een training kunt u ruimte leren ervaren door bewuste aandacht. Mindfulnesstraining helpt bij het omgaan met gevoelens van drukte in werk en privé. Uit de literatuur blijkt dat mindfulness op het werk positieve effecten heeft onder meer door: • een toename van de creativiteit • toename van persoonlijke stevigheid • en een afname van impulsiviteit.

De training Mindful Vitaal heeft duurzaam effect op zelfzorg, werkbeleving en concentratie van de deelnemers.  De training kan worden aangepast aan de specifieke bedrijfscultuur of wensen. Individuele coaching of email ondersteuning naast de training is optioneel.

Twijfelt u nog om een afspraak te maken?  Wilt u meer zien over mijn werkwijze?  Via deze link kunt u mijn boek ‘Adempauze’ bestellen
Of meer informatie? Bel 06 23242364 of mail info@mindfulwerken.nl

Ik organiseer voor particulieren ook trainingen in Amersfoort en Amsterdam:
Kijk hier voor de data van de training in Amsterdam 
Kijk hier voor de data van de trainingen in Amersfoort

Top