Home / Home

Home

Staan de medewerkers in uw organisatie onder druk? Staan er spannende tijden voor de deur in de vorm van een reorganisatie of andere manier van werken?

Mindfullness is een wetenschappelijk bewezen methode om beter om te gaan met (werk)stress, veranderingen en onzekerheid, heldere besluiten te nemen, lichter in het leven staan, ‘slimmer’ te werken in plaats van harder te werken, proactief en bewust te reageren in plaats van reactief.

Graag stel ik de bewezen effecten van mindfulness in de werksetting beschikbaar aan bedrijven en organisaties.
De belangrijkste reden dat bedrijven en organisaties mij vragen voor (een serie) workshops of een training Mindful Werken is dat ik makkelijk aansluit bij het vraagstuk en  de cultuur binnen een bedrijf.
Het gaat bij een ministerie bijvoorbeeld over vitaliteit als invalshoek. Bij een papierfabriek om veiligheid. Of in een zorginstelling om het anders omgaan met crisissituaties. Ook bij de invoering van Lean of meer zelfsturing bieden mindfulness principes ondersteuning aan medewerkers en leidinggevenden.

Ik heb langdurige ervaring in het aanbieden van diverse mindfulness trainingen: de klassieke stress reductie training, de cognitieve mindfulness training voor mensen met angst en depressie, de compassietraining voor diegenen met overmatige zelfkritiek en de Voluit Leven training. Iedere training is aan te passen op de eisen en wensen van uw organisatie.
Als je mindfulness gevolgd hebt is het niet altijd gemakkelijk om te blijven oefenen.

Daarom spreken we iedere maand een nieuwe geleide meditatie van 15 minuten in, telkens opnieuw vers en in dit ogenblik ontstaan, zonder enige andere vooropgezette bedoeling.

Je kan hem beluisteren op je computer, op je iPod, je kan hem op CD zetten. Je kan er dagelijks gebruik van maken om even te mediteren.href=”https://dl.dropboxusercontent.com/u/33411250/Meditatie/zekerheid.mp3″>hier om te luisteren naar de geleide meditatie van juni:¬†zekerheid. Om het bestand te downloaden, gebruik je de rechter muisknop (of Ctrl+click).

Top